Autoschade herstel Borne

Woont u in de buurt van Borne en heeft uw auto schade opgelopen? Breng dan eens een bezoekje aan ons autoschade herstel bedrijf dichtbij Borne. Om precies te zijn bevinden we ons in Hengelo, dus dat is slechts tien minuten rijden vanuit Borne. U bent van harte welkom bij ons en onze schadespecialisten staan altijd voor u klaar.

Hoe gaan wij te werk?

Wilt u de schade aan uw auto laten taxeren door Autoschade Nijland? Dan starten we met de taxatie van de schade. We maken foto’s van de schade voor uw verzekeringsmaatschappij, zodat zij ook op de hoogte zijn. Wij regelen bovendien al het contact met de verzekeringsmaatschappij, omdat we hiermee samenwerken. Doordat we niet met tussenpersonen werken kunnen we u een snelle afwikkeling bieden.

Autoschade herstel in Borne

Voordat we voor u aan de slag gaan regelen we vervangend vervoer voor u indien u dat nodig heeft. U kunt rustig naar huis gaan en wij gaan voor u aan het werk. We nemen al uw zorgen over. We herstellen de schade aan uw auto en leggen contact met de verzekeringsmaatschappij. Indien nodig bestellen we nieuwe onderdelen voor uw auto. Hebben we de herstelwerkzaamheden afgerond? Dan reinigen we tot slot uw auto helemaal van binnen en buiten. We leveren uw auto met een Focwa garantiebewijs en dat geeft u maar liefst vier jaar garantie op de werkzaamheden die wij hebben verricht.

Alle stappen op een rijtje

  • Taxatie en foto van de schade
  • Inplannen van uw auto
  • Regelen van vervangend vervoer
  • Aan de slag met het schadeherstel
  • Binnen- en buitenreiniging van uw auto
  • Aflevering van uw auto met een Focwa garantiebewijs

Vul het schadeformulier in op onze website

Heeft u schade aan uw auto? Vul dan direct het schadeformulier op onze website in. Voor meer informatie over de mogelijkheden van ons autoschade herstel bedrijf dichtbij Borne kunt u altijd eens contact met ons opnemen.


Nu 7 jaar garantie op verrichte werkzaamheden!

Autoschade Nijland