Autospuiterij Oldenzaal

Zoekt u een autospuiterij in de buurt van Oldenzaal? Bij Autoschade Nijland in Hengelo wordt u snel en professioneel geholpen. We herstellen uw auto op zo’n manier dat deze er weer helemaal als nieuw uitziet. Uw auto krijgt een mooie nieuwe lak die van erg hoge kwaliteit is. We adviseren u graag over onze mogelijkheden en zijn altijd op zoek naar een geschikte oplossing voor uw specifieke situatie.

Onze voordelen

Ons vakkundige personeel en de professionaliteit die wij onze klanten bieden zijn twee aspecten waar wij om bekend staan. Al ons personeel is in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en ze hebben bovendien een jarenlang ervaring. We voldoen aan de strengste milieueisen en we repareren bovendien op een milieubewuste manier. De hoge kwaliteit waarmee wij werken wordt door onze klanten als een groot voordeel ervaren. Daarnaast bieden we u een 24 uur service.

De kenmerken van onze autospuiters

De kenmerken van onze autospuiters zijn als volgt:

  • Ze hebben de juiste opleiding gevolgd en zijn in het bezit van alle vereiste vakdiploma’s
  • Ze zijn in het bezit van een milieucertificaat
  • Ze hebben een jarenlange ervaring

We hebben diverse contracten met alle verzekeringsmaatschappijen, dus we nemen al uw zorgen uit handen. U hoeft zelf niets te regelen, want wij helpen u met een directe afwikkeling met uw eigen verzekeringsmaatschappij. Kom gerust eens langs in onze autospuiterij in de buurt van Oldenzaal of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Kom langs in onze autospuiterij in de buurt van Oldenzaal

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we u bieden? Kom dan een keer langs in onze autospuiterij dichtbij Oldenzaal. We bieden u een uitstekende kwaliteit en garanderen u bovendien een hoge zekerheid. We zijn namelijk een Focwa Eurogarant bedrijf en we voldoen aan de strengste milieueisen.


Nu 7 jaar garantie op verrichte werkzaamheden!

Autoschade Nijland