Kleine reparaties

SPOT-REPAIR SERVICE
Spot-repair service houdt in dat wij een plaatselijke reparatie uitvoeren. Dit kan zijn dat wij een bumper bijspuiten, zonder demontage. Uitdeuken zonder spuiten (zie Restylen) Deze methodes zijn kostenbesparend.
DE WERKPLAATS
Ons bedrijf voldoet aan de laatste Arbo- en milieueisen. Wij zijn in bezit van alle nieuwe vaardigheden en ontwikkelingen in onze branche.
DE AUTOSPUITER
Al onze spuiters zijn in het bezit van een milieucertificaat, ook zijn ze in bezit van alle vereiste vakdiploma's en jarenlange praktijkervaring.
UITLIJNEN
Indien nodig wordt het voertuig uitgelijnd. Dit kan noodzakelijk zijn als de schade zich in de buurt van het wiel bevind. Het voertuig wordt altijd vierkant uitgelijnd en gecontroleerd op wielvlucht, sporing en camber.
RESTYLEN
Restylen is een mooi woord voor uitdeuken zonder spuiten. Deze methode is kostenbesparend, niet alleen voor u zelf maar ook voor de verzekeringsmaatschappij. Met restylen drukken wij deukjes uit delen die zijn ontstaan door een openslaand portier, of een winkelwagen die tegen uw auto komt. Wij zijn gespecialiseerd in hagelschades, dit gebeurd ook doormiddel van de restylemethode.
RUITREPARATIE
Met alle vormen van ruitschade kunt u bij ons terecht. Zowel ruitreparatie, denk hierbij aan een ster in de voorruit, als ruitvervanging.

Nu 7 jaar garantie op verrichte werkzaamheden!

Autoschade Nijland