Schadeherstelbedrijf Borne

Heeft u een ongeluk gehad en heeft uw auto schade opgelopen? Dan bent u van harte welkom bij ons schadeherstelbedrijf in de buurt van Borne. Wij werken met een 24 uur service en dat betekent dat u altijd goed bij ons terecht kunt.

Onze werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

  • De schade wordt getaxeerd
  • We maken een foto voor de verzekeringsmaatschappij
  • Uw voertuig wordt ingepland
  • We regelen vervangend vervoer voor u
  • Wij gaan aan de slag met uw schade
  • Binnen- en buitenreiniging van uw auto
  • Uw auto wordt afgeleverd met een Focwa garantiebewijs

Taxatie en foto van de schade

Wanneer u bij ons langskomt en de schade aan uw auto wilt laten behandelen door ons schadeherstelbedrijf in Borne, dan beginnen wij met het taxeren van de schade. Hierna zetten we de schade op de foto voor de verzekeringsmaatschappij. We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en we werken niet met tussenpersonen, zoals schade-experts. Dit resulteert in een snelle afwikkeling.

Het herstellen van de schade

De vervolgstap is het inplannen van uw auto en het eventueel regelen van vervangend vervoer voor u. Op dit moment hoeft u zelf niet veel meer te doen, want wij nemen alle zorgen van u over. We gaan de schade aan uw auto herstellen en leggen contact met uw verzekeringsmaatschappij. Mocht het nodig zijn dan bestellen we nieuwe onderdelen voor uw auto. Wanneer we klaar zijn met de herstelwerkzaamheden reinigen we uw auto nog van zowel binnen als buiten. Bovendien wordt uw auto afgeleverd met een Focwa garantiebewijs, wat u vier jaar garantie geeft op de werkzaamheden die wij hebben verricht.

Meer weten over ons schadeherstelbedrijf in Borne?

Vul ons schadeformulier in of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan graag voor u klaar om de schade aan uw auto zo snel mogelijk te herstellen.


Nu 7 jaar garantie op verrichte werkzaamheden!

Autoschade Nijland